St.Hans feiring i Bamble

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer herved til sommerfest i Bamble fra fredag 22. juni til søndag 24. juni. Det er også mulig å komme ned torsdag kveld. Stedet er nær Valle sjøbu i Bamble (Telemark), nærmere beskrivelse blir sendt til påmeldte. Det har egen strandlinje og liten brygge. Bilvei helt frem, men parkering annet sted må påregnes.

Det er sengeplass/madrasser til 12-13 personer: 5 soverom, 2 bad med dusj og 3 toaletter totalt, fordelt på 2 etasjer. Det er god plass på loftsstue eller stue for de overnattingsgjester som ikke får seng, husk underlag!

Tanken er padling, bading og avslapping eller bare avslapping for de som ønsker det. Reker med tilbehør en kveld og spekemat den andre. Rester på søndag. Vi spleiser på mat, men ta med til eget drikke.

Påmelding via delta@sandefjordkajakk.no innen 19.6. slik at vi rekker å handle mat uten stress.