Alle innlegg av sfjkajakk

Onsdagstur 24. mai – Flatskjær

Onsdagens tur går fra Granholmen til Flatskjær utenfor Kjerringvik. Distanse ca 2x 6 km. Det begynner å bli varmt i vannet, og flere har kastet tørrdrakten. Viktig da å huske på tørt skift i tilfelle velt. Ved ev. spørsmål er det bare å ringe turansvarlig. 99704250. Vel møtt! Vh. Odd.

Søndagsturen 14/5 går til ærverdige Færder fyr.

Vi starter i fra Fynsletta Parkering. Kartreferanse (59.0785364,10.4517560) Padleklar kl 1100. Distanse ut til fyret blir ca 8 km+. Blir det for mye vind, legger vi i steden for turen innover langs Tjømes mange kriker og kroker. Ta med mat, drikke, skift, osv, til en dag på vannet. For samkjøring, frakt av kajakk, eller spørsmål er det bare å ringe turansvarlig, Mob 99704250. Gleder meg til å se dere alle som en. H. Odd.

Onsdagstur 3. mai fra Eftang Camping

Onsdagsturen 3. mai går fra Eftang camping, Rønningen 12, Tjodalyng. Padleklar 18.00. Tørrdrakt er påkrevd ☺️. Ta med tralle, det er et lite stykke ned til vannet fra p-plass. De som skal låne klubbkajakk møter opp i god tid før 17.00 på Granholmen.

Turleder: Roar – mob. 916 28 452

Minner også på at det er oppstart for Surfski-treninger til mandag 8. mai 17.30. Nb! Merk tiden.

Sesongstart onsdag 26. april

Velkommen til årets første onsdagspadling 26. april fra Granholmen, padleklar 18.00. ☺️ De som skal låne kajakk må komme i god tid for å finne riktig kajakk. Ta med ekstra skift, sitteunderlag og mat og drikke til pausen. Tørrdrakt er påkrevd på grunn av temperaturen i vannet. Det blir lagt opp til en rolig tur på ca. 10 km. Turleder: Åse

Ferdelsforbud – hekkende fugler

Av hensyn til hekkende fugler er det ferdselsforbud rundt enkelte øyer. Ferdselsforbudet gjelder mellom 15. april og 15. juli, ut til 50 meter fra øya. Som kajakkpadler er vi ofte tett på fugler og ender, så padle varsomt på sjøen uavhengig ferdselsforbud eller ikke. Se kart under for vernede områder. Du kan også finne mer informasjon hos miljødrektoratet: Miljøstatus Kart – Sjekk miljøtilstanden på kart (miljodirektoratet.no)

Dugnad 19. april kl. 18.00

Velkommen til dugnad onsdag 19. april kl. 18.00 på Granholmen. Vi skal vaske og se over alle kajakker og utstyr, samt koste og rake i boden og utenfor. Vi avslutter med grilling og en prat etterpå. Dette pleier å være usedvanlig hyggelig, og det er også en flott anledning til å ta opp kontakten igjen og å bli kjent med nye medlemmer. Alle medlemmer velkommen!

Søndagstur 16. april

Søndagstur 16. april. ☺️ Vi starter fra Stolpestad Camping kl. 11.00. Det er mulig å kjøre ned til vannet, men ta med tralle i tilfelle bommen er stengt. Parkering på egen parkering utenfor campingen. Vi padler rundt i området og tar pause på Tvisteinfyr. Selv om det er varmt i sola, så er det er kaldt i vannet. Tørrdrakt er obligatorisk. Turleder: Roar