Alle innlegg av sfjkajakk

Søndagstur 10. mars 2024

Turen går fra Omrestranda i Nevlunghavn. Er vi heldige og hvis det ikke er kommet mye fugl i området så går turen innom alle holmer, skjær og kanaler rundt øyene der ute. Det blir ikke båltur. Padleklar kl. 11.

Mvh. Roar Straume, tlf. 916 28 452

Søndagstur 11. februar

Vi padler fra Torødstranda nordover gjennom Årøysund, krysser til Kjøleholmen og videre sørover på østsiden av sistenevnte, Lindholmen, Roppestadholmen og Skrøslingen. Videre runder vi sørsida av Skrøslingen og padler nordover tilbake til Lindholmen hvor vi skal ha pause. Retur gjennom Årøysund. Det blir 16 km til sammen, 11 km til pausen. Litt avhengig av været kan det forekomme justeringer av ruta. Det blir bål under pausen. Denne turen krever god padleteknikk og erfaring med vinterpadling fra før grunnet værmeldingen på søndag (vind fra nord på 8 m/s + temp. – 4 = det blir kaldt). Husk flere lag med ull. Klar på vannet kl.10.30. Turledere Ewa og Łukasz.

Søndagsturer 14. januar – Østre Bolærne

Hei alle sammen. Etter to fine turer til Langøytangen fyr og padlehuken på Ildverket inviterer vi tredje gang på rad til klubbtur med oss 😊. Søndag 14.01 padler vi fra Jarlsø utenfor Tønsberg, dvs. herfra: https://maps.app.goo.gl/sj4DkgubFGRE2dzv5

Turens mål er gapahuken på Østre Bolærne. Det blir bål under pausen der. Turen er ca. 18-20 km t/r. Klar på vannet kl. 10. Denne turen passer til alle som greier å padle ca. 20 km i løpet av en dag. Håper å se flere som ville utfordre seg litt i kaldere forhold. Turledere: Ewa og Łukasz.

Her er parkeringen: https://maps.app.goo.gl/CzcesXFxoej9UXhaA Det er lov å parkere der maks i 5 timer, husk i så fall parkeringsskive.

Søndagstur 10. desember – Hvasser-Ildverket

Hei alle sammen. Søndag den 10. desember padler vi fra Risbrua båtforening på Hvasser. Målet er Gapahuken på Ildverket hvor vi skal ta pause med bål. Husk minst to lag med ull, fjellduk eller noe annet du kan ta direkte på tørrdrakta. Husk også at vi fryser mest på hendene. Klar på vannet kl. 10.00. Hilsen turlederne Ewa og Łukasz.

Søndagstur 10/12, Luciapadling 13/12

Søndagsturen ledes av Ewa og Lukasz. Mer informasjon kommer snart, så følg med :-)

Det blir Luciapadling i år også :-) Pimp gjerne kajakken din med lys og stasj; jo mer, jo gøyere! Oppmøte på Granholmen og padleklar 18.00. Padleturen går innover mot byen med retur til Granholmen ca. 19.30. Vi har leid festlokalet i 2. etasje og serverer kaffe og noe å bite i. Dersom du ikke ønsker å padle, er det veldig hyggelig om du tar turen for en kaffe.

Søndagstur 12. november

Søndagstur 12. nov

Hei alle sammen. Søndag, den 12. november, skal vi på tur til Langøytangen fyr. Været bestemmer ruta. Vi padler fra Langholtstranda i Helgeroa (her: https://maps.app.goo.gl/zbQTqNWxexpDBnQ39 ). Her er det gratis parkering rett ved stranda, men det er bare lov å parkere i maks. 8 timer. Husk i så fall parkeringsskive. Siden vi tar pause på fyret, lager vi ikke bål, men det blir en liten overaskelse under pausen. Husk fjellduk e.l., et par neoprenhansker til som du kan ta på etter pausen, ev. varmt vann i termos som du kan fylle hanskene med etter pausen. Klar på vannet kl.10.00. Hvis det hender at turen til fyret utgår pga. været, har vi en plan B. Det blir dessverre ikke felles kajakktransport fra Granholmen, så alle må sørge for sin egen. Turledere: Ewa og Łukasz..

Turledere: Lukasz og Ewa