Alle innlegg av sfjkajakk

Onsdagstur 3. juli – sommeravslutning

Som seg hør og bør så feirer vi at sommeren er her med litt ekstra kos på onsdagturen nå 3. juni. Da padler vi en liten tur fra Granholmen kl 18 og finner en lun plass (godværet er bestilt) hvor vi spiser reker og koser oss.

Ta med solkrem og godt humør – klubben sørger for reker med tilbehør.

Turleder Lars Petter – 91181917

Sommerhilsen

Hei alle medlemmer,

Da er 2 grunnkurs vel gjennomført og klubben har fått flere nye medlemmer. Velkommen skal dere være!

Det nærmer seg sommerferie for mange av oss.
Mandag 24.Juni er siste surfskitrening før ferien. Onsdag 26.Juni går padleturen fra Granholmen til Flaten og onsdag 3.Juli blir det sommeravslutning med reker. Denne turen er også fra Granholmen.

Vi vil gjerne minne om årets sommertur til Sverige, fredag 23.august-søndag 25.august. Det blir padling på vestkysten, med Fjellbacka som utgangspunkt. 
Overnatting  i telt, mulig på Porsholmen som i fjor.  Sett av datoen! Mer informasjon kommer snart.

Ønsker dere en riktig god sommer med mange gode padleopplevelser.

Mvh Styret

Onsdagstur 19. juni

Onsdagens padletur går fra Bogen kl. 18.00. Avreise fra Granholmen kl. 17.00 for de som skal låne klubbkajakker. Vi tilpasser turen etter vær og vind og det blir en distanse som passer alle.

Turleder: Anne Kjersti Hovland, tlf. 917 34 219

Søndagstur 2. juni 2024

Målet denne gangen er Langøytangen fyr, Tangen fort og kanskje også Krogsvika, så det er en fin anledning til å besøke fyret for dem som gikk glipp av denne turen i november. Været skal være betraktelig bedre denne gangen. Husk caps, solkrem, solbriller, badetøy, drikke og mat for hele dagen på vannet. 

Vi padler fra Blokkebukta camping. Parkering på sørsida av sistenevnte, nesten rett ved siden av, 25kr/t eller 100 kr/dgn. Avstand mellom parkeringen og stranda tilsvarer omtrentlig den på Grubesand, så ta gjerne med tralle hvis dere vil slippe å bære kajakkene. Turen blir på ca. 20 km. Pausen tar vi på fyret. Klar på vannet kl.11.00. 

Turledere Ewa, mob. 46210587 og Łukasz, mob. 40599108.

Lenke til parkeringen, Google Maps: Lehttps://maps.app.goo.gl/mAzJ7AYbTiqu4uew8

Onsdagstur 29. mai 2024

Onsdagsturen denne uken går fra stranda ved Bjønness i Viksfjord. Klare på vannet kl. 18.00. De som ønsker å låne kajakk av klubben møter opp på Granholmen for utplukk og pakking av utstyr. Vi kan sørge for transport av kajakk. Avreise fra Granholmen kl. 17.00.

Veibeskrivelse: 303 til Tjølling. Ta av til Østbyveien til venstre før Coop i Tjølling sentrum.

Parkering: Begrenset parkering ved stranda, men men mulig å lesse av ved stranda og parkere på gresslette ca. 200 meter vestover ved avkjøring inn Bjønnesskogen.

Turleder: Are Austnes, tlf. 454 51 069