Alle innlegg av sfjkajakk

Hvordan påvirker koronaviruset padlingen fremover?

Vi følger retningslinjene fra Helsedirektoratet og arrangerer inntil videre ikke fellesturer i regi av Sandefjord kajakk.

Fra 1. april har derimot helsedirektoratet åpnet for trening i grupper på under 5 personer dersom en holder over 2 meter avstand, føler seg frisk og ellers tar smittevernhensyn med håndhygiene m.m.

Dersom noen på eget initiativ ønsker en tur med under 5 deltagere, gjennomføres dette på eget ansvar.

Hengeren er ryddet ut av kajakkgarasjen, så tilgang til egne båter er mulig. Bruk av klubbens båter og utstyr bør begrenses til et minimum. Mer info ligger på http://padling.no og endringer om retningslinjene kan komme.

Det er fortsatt kaldt i vannet. Kle deg etter vanntemperatur, og mer enn vanlig bør vi nå tenke sikkerhet på tur.

Dette er ikke tiden for å teste grenser.

Hilsen Styret i Sandefjord kajakk

Søndagsturen i februar kommer nå!

Velkommen til søndagstur 9. februar. Værmeldingen viser regn og vind, så turen legges til trygge Mefjorden. Vi møtes i Ormestadvika og er padleklare på vannet kl. 11:00. Tørrdrakt er en selvfølge. Håper været endrer seg innen søndag, men det blir tur uansett.

Turleder: Åse 92 21 36 15

Vinterfest 1. februar 2020 kl. 19:00

Tradisjonen tro har vi også i år gleden av å kunne invitere våre medlemmer med følge til vinterfest på Stub i Leif Weldings vei 20, og vi håper flest mulig av medlemmene våre vil komme.

Vi serverer velkomstdrink og mat, dere tar selv med drikke.

Bindende påmelding innen 26. januar på e-post: delta@sandefjordkajakk.no.

Prisen er kun kr 100 per person, og påmeldingen bekreftes ved innbetaling til konto 1503 84 76030

Lucia-padling med sosialt treff

Lucia-kvelden padler vi i kjent stil fra Granholmen kl. 18:00 og innover fjorden med lys og lykter på kajakker og utstyr.

Årets nye vri er at vi ved retur til Granholmen, arrangerer fest! Vi skifter til tørt, bestiller pizza og koser oss i roklubbens lokale på Granholmen fra ca kl. 21. Alle tar med egen drikke. Klubben stiller med litt snacks.

Velkommen!