Alle innlegg av sfjkajakk

Velkommen til årets Lucia-padling 13.desember

Svart senker natten seg, i stall og stue…

Men vi i Sandefjord kajakk pimper kajakkene våre med lys og lykter og tar en tur på vannet! Kle deg godt, varm opp sangstemmen og så er vi klare på vannet kl. 18:00.

Etter en tur innover fjorden, møtes vi på Granholmen til litt sosialt samvær (med forbehold om korona-tiltakene, da)

Turleder: Are

Endelig klart for bassengtrening igjen!

Onsdag 3. november kl. 18-20 starter vi endelig opp igjen med bassengtrening på Ranvik ungdomsskole! Vi fortsetter ut mars 2022.

Klubben stiller med nødvendig utstyr som kajakk, vest, årer og spruttrekk. Det er ikke tillatt med egne kajakker, og alt annet privat utstyr må være godt rengjort (dykkermasker, badetøy, osv).

Vi kan øve på redninger, støttetak, rulle, balanse og masse mer!

OPPDATERT INFO: Sesongavslutning 29. september – tur fra Granholmen

Turen går tradisjonen tro fra Granholmen, men ikke til Korsvika.

Værmeldingen sier mye regn og vind fra 19-20 tida i morgen. Vi tar padletur fra Granholmen kl 18, men drar tilbake til Granholmen for innekos på roklubben i stedet for Korsvika. Vil være tilbake mellom 19 og 20 for de som ønsker å møte rett der.

På denne turen blir det viktig med hodelykt eller annen belysning.

Turleder: Are

Klubbtur til «Bokhotellet» i Lyngør-området 1.-3. oktober

Sandefjord kajakk inviterer til helgetur for medlemmer til Lyngør 1.-3. oktober 2021.

Vi bor varmt og godt på trivelige hytter på Lyngørporten (tidligere Bokhotellet) i Gjeving. Vi kjører til døren og padler i Lyngørområdet både lørdag og søndag, og du bør trives med å padle ca. 20 km per dag.

Vi ordner med felles matlaging og sosialt på kvelden, all drikke tar du med selv. Ingen felles transport av kajakker, eventuell samkjøring avtaler vi etter hvert.

Pris 700,- som dekker opphold og mat for hele helgen og påmelding  sendes til   delta@sandefjordkajakk.no  innen  23. september.

Mer informasjon kommer når du har fått plass!