Kategoriarkiv: Ukategorisert

Onsdagstur 11. mai

Onsdagsturen 11. mai går fra Bjønnes i Viksfjord. Turleder Are. Klare på vannet kl.18.00. De som ønsker å låne kajakk av klubben møter på Granholmen for utplukk og pakking av utstyr. Vi kan sørge for transport av kajakk. Avreise Granholmen kl. 17.00. Det er fremdeles kaldt i vannet, så klær etter vanntemperatur.

Veibeskrivelse: Ta til venstre før Coop i Tjølling sentrum.
Parkering: Begrenset parkering ved stranda, men 1-200meter vestover etter stranda er det parkering på en gresslette.

Onsdagstur 4. mai

Onsdagsturen 4. mai går fra Skjellvika 18.00, Trond er turleder. De som ønsker å låne kajakk av klubben må møte opp på Granholmen før 17.00 for å pakke utstyr og kajakk og være klar til avreise 17.00. Det er ca. 200 meter bæring fra parkering og ned til vannet på Skjellvika, så det kan være lurt å ha med en tralle. Det er fremdeles kaldt i vannet, så klær etter vanntemperatur. Velkommen 🙂

Første onsdagstur 27. april

Onsdag 27.04 starter vi opp igjen med fellesturer, og første tur går fra Granholmen. Vi er padleklare på vannet 18.00. Det blir en matpause underveis og vi er inne igjen ca. 21.00. Det er fremdeles kaldt i vannet, slik at tørrdrakt er påkrevet. Åse er turleder.

For dem som ønsker blir turen avsluttet med noen minutters trening på ulike redninger. Trond og Roar vil delta om noen trenger veiledning. Det er en nyttig erfaring å ha med seg for å øke sikkerheten og dersom man kanskje ønsker å padle i mindre grupper eller alene. Ha derfor med deg et ekstra lag ull, slik at du er kledd for å være noe i vannet. Helt frivillig selvfølgelig, men det anbefales.

Vi vil også minne på at det er kun lov å kjøre ned til brygga for av- og pålessing før 17.30 grunnet hensyn til seilerne, og parkering skjer deretter på p-plassen. Dette er en del av den nye leieavtalen med roklubben, og vi er takknemlige for at du overholder det.

Da gjenstår det å ønske alle velkommen til årets første onsdagstur 😊 

Årsmøte i Sandefjord Roklubb

Styret innkaller herved til årsmøte i Sandefjord Roklubb.  Årsmøtet avholdes torsdag 24.mars kl 19.30. Styret har besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Teams jf. NIFs lov § 2-15 (2). Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 22.mars kl 24.00 til roklubbsekretaer@gmail.com, med navn, e-post, og telefon nummer.  Om det er flere som skal delta ved samme computer/enhet er det viktig å kommentere dette med navn på alle deltagere.

Viktigste sak for oss er å vedta en leieavtale med roklubben, slik at vi kan fortsette driften på Granholmen som nå. Hver stemme teller! Får avtalen flertall, er neste sak å melde oss ut av Roklubben, og stifte vår egen klubb: Sandefjord Kajakklubb. Hver stemme teller også i denne saken!

Link til møtet her: https://teams.live.com/meet/948384622008

Vi i Sandefjord Kajakk avholder felles møte i kontorlokalene til Bygg og Maskin, Nordre Kullerød 8. (Til venstre ved rundkjøringen ved Komplett, deretter 2. til venstre og så brått inn på parkeringen). Vi bestiller pizza e.l.. En eventuell avstemming kan utføres via mobil. Vi oppfordrer sterkt til å delta digitalt eller ved felles oppmøte!

Bassengtrening Ranvik ungdomskole

Vi starter endelig opp igjen med bassengtrening på Ranvik ungdomsskole onsdag 2. februar 2022 kl. 18.00-20.00!
Klubben stiller med nødvendig utstyr som kajakk, vest, årer og spruttrekk. Det er ikke tillatt med egne kajakker, og alt annet privat utstyr må være godt rengjort (dykkermasker, badetøy, osv).
Vi kan øve på redninger, støttetak, rulle, balanse og masse mer! Velkommen!