Kategoriarkiv: Ukategorisert

Søndagstur fra Nattholmen 14. februar

Vi møtes på parkeringsplassen før brua over til Knattholmen leirsted/Nattholmen.

Padleklare på vannet kl.11.00

Husk å kle deg godt, flere lag med ull under tørrdrakta anbefales. Ta gjerne med en vedkubbe til bål. Blir vi mange, lager vi flere bål.

Nå er det spesielt viktig å holde avstand både på vannet og på land, så vær forsiktig!

Vi er tilbake i god tid før det blir mørkt.

Turleder: Åse

Julehilsen fra styret

Dette året ble ikke helt som planlagt, men vi har klart å gjennomføre mye likevel. Onsdag- og søndagsturer, flere kurs, et par måneskinnsturer, bålkvelder og Lucia. Følg med på nye aktiviteter i januar og februar.

Vi i styret ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt padleår.

Sees på vannet!

Ut å padle kajakk lørdag 7.11. og/eller søndag 8.11.? Overatting?

Vi har ordinær søndagstur 8. november kl. 11:00 fra Fjærholmen, Husøysund. Om været er på vår side, håper vi å komme oss til Fulehuk fyr,  det blir en tur på ca. 20 km tur/retur.

Du må selv sørge for transport av kajakken til Fjærholmen.

Tørrdrakt er nå et krav.

MEN om du har lyst å oppleve novembermørket, blir det overnattingstur på Ramsholmen i Færder nasjonalpark fra lørdag 7. til søndag 8. november. Avreise fra Fjærholmen, Husøysund ved kajakkboden til Havpadlerne kl. 13:00 på lørdag. Turen blir sammen med Havpadlerne Færder og så møter vi dagsturpadlerne fra Sandefjord på søndag.

Ta med telt, ved (ikke lov å ta ved i nasjonalparken!), masse varme klær inkl. lue og votter og godt med mat og drikke. Egentransport av kajakk og tørrdrakt også denne dagen.

Turleder for begge turene blir Are (45451069)