Kategoriarkiv: Ukategorisert

Onsdagstur – Bjønnes

Onsdag blir det padletur i Viksfjord. Vi starter fra båthavna i Bjønnes, Viksfjord. Du kommer dit ved å ta veien til venstre før Coop i Tjølling.

Padleklar kl 18. Det blir mulighet for transport av kajakker fra Granholmen, avreise Granholmen kl 17.

Turleder: Are

St.Hans feiring i Bamble

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer herved til sommerfest i Bamble fra fredag 22. juni til søndag 24. juni. Det er også mulig å komme ned torsdag kveld. Stedet er nær Valle sjøbu i Bamble (Telemark), nærmere beskrivelse blir sendt til påmeldte. Det har egen strandlinje og liten brygge. Bilvei helt frem, men parkering annet sted må påregnes.

Det er sengeplass/madrasser til 12-13 personer: 5 soverom, 2 bad med dusj og 3 toaletter totalt, fordelt på 2 etasjer. Det er god plass på loftsstue eller stue for de overnattingsgjester som ikke får seng, husk underlag!

Tanken er padling, bading og avslapping eller bare avslapping for de som ønsker det. Reker med tilbehør en kveld og spekemat den andre. Rester på søndag. Vi spleiser på mat, men ta med til eget drikke.

Påmelding via delta@sandefjordkajakk.no innen 19.6. slik at vi rekker å handle mat uten stress.

 

Dugnad på Granholmen 24. april

For å klargjøre sesongen, møtes vi på Granholmen for en felles dugnad. Hvis alle gjør en liten ting, går dette radig og vi kan glede oss til resten av sesongen! Vi serverer også enkel grillmat og drikke.

Vi tar også en demo av vedlikehold av glassfiberkajakk, for de som er interessert i det.

I tillegg kan du ta med utstyr du er interessert i å bytte/selge, for det kan jo være andre som er interessert i det du ikke lenger trenger!

Ta med kost, rake, arbeidshansker – og godt humør! :)

Velkommen!