Onsdagstur – midt i ferien!? Hurra!

Selv om klubben har «ferie», stiller Odd opp som turleder onsdag 9. juli, og arrangere klubbtur fra Granholmen til Flaten (Flatskjær). Det blir vanlig klubbopplegg, og som alltid er vi padleklar på vannet kl 18:00. Det har meldt strålende vær, så vell møtt alle som en.

Padlehilsen fra Odd (99704250)

Det blir søndagstur 14.juli – lyst å bli med?

Velkommen til søndagstur med Sandefjord kajakk 14.juli. Padleklar kl 11.

Utgangspunkt denne gangen blir Fjærholmen på Foynland, Nøtterøy. 
Fulehuk fyr kan bli et mål, dit er det ca 10km hver vei. 

I utgangspunktet er det egentransport av kajakk på søndagsturene våre, men trenger du hjelp med transport av kajakk,  ta kontakt med turleder Are – 45451069 senest lørdag.

Har du lyst å prøve deg i kajakk?

Vi arrangerer «prøvekvelder» 17. og 18. juni der du kan møte opp på Granholmen og prøve deg litt utpå vannet. Ta med våtdrakt hvis du har eller klær du kan bade i, gjerne et lag med ull!

Vi vil være der fra kl. 18:00 – 21:00 begge dager. Du kan komme når du vil, enten mandag eller tirsdag, eller begge! :)

Sannsynligvis blir du helfrelst, og da har vi kurs tilgjengelig også! Velkommen!

Onsdagstur – Granholmen

Siden vi også denne helgen har kjørt kurs, vil onsdagsturen 5. juni gå fra Granholmen. Møt opp i god tid slik at du er klar på vannet kl. 18:00. Turen vil bli tilpasset fremmøtte og vær, så alle er hjertelig velkommen!

Turleder: Are

Sommerleir på Storesand 7.-9. juli

Tradisjonen tro reiser klubben til Sommerleiren på Storesand på Hvaler helgen 7.-9. juni. Du kan bli med på arrangerte turer, egen tur eller kurs på dagtid. Ellers er det sosialt samvær med andre padlere. Det er grilling begge kveldene. Klubben har samlet teltleir. Alle sørger selv for eget utstyr og mat.

Litt avhengig av været, er det flere muligheter for å komme dit. Du kan kjøre bil eller padle fra Strømstad. Husk tralle til kajakken! Dette er et klubbarrangement, så klubbkajakker kan benyttes.

Link til mer info og påmelding

Onsdagstur – Granholmen

Siden vi denne helgen har kjørt kurs, vil onsdagsturen 29. mai gå fra Granholmen. Møt opp i god tid slik at du er klar på vannet kl. 18:00. Turen vil bli tilpasset fremmøtte og vær, så alle er hjertelig velkommen!

Turleder: Astrid

Onsdagstur – Bjønnes

Onsdag blir det padletur i Viksfjord. Vi starter fra båthavna i Bjønnes, Viksfjord. Du kommer dit ved å ta veien til venstre før Coop i Tjølling.

Padleklar kl 18. Det blir mulighet for transport av kajakker fra Granholmen, avreise Granholmen kl 17.

Turleder: Are