Søndagstur 12. november

Søndagstur 12. nov

Hei alle sammen. Søndag, den 12. november, skal vi på tur til Langøytangen fyr. Været bestemmer ruta. Vi padler fra Langholtstranda i Helgeroa (her: https://maps.app.goo.gl/zbQTqNWxexpDBnQ39 ). Her er det gratis parkering rett ved stranda, men det er bare lov å parkere i maks. 8 timer. Husk i så fall parkeringsskive. Siden vi tar pause på fyret, lager vi ikke bål, men det blir en liten overaskelse under pausen. Husk fjellduk e.l., et par neoprenhansker til som du kan ta på etter pausen, ev. varmt vann i termos som du kan fylle hanskene med etter pausen. Klar på vannet kl.10.00. Hvis det hender at turen til fyret utgår pga. været, har vi en plan B. Det blir dessverre ikke felles kajakktransport fra Granholmen, så alle må sørge for sin egen. Turledere: Ewa og Łukasz..

Turledere: Lukasz og Ewa

Sesongavslutning 27. september Granholmen/Korsvik

Onsdag 27. september blir det sesongavslutning med padling, bål og kake. Padleklar kl. 18.00 fra Granholmen. Vi padler til Korsvik hvor det blir bål og kake til alle. Husk lys, det er mørkt om kvelden. Ta også med noe å sitte på. Det er også mulig å møte opp direkte på Korsvik uten kajakk. Følg med på facebook i tilfelle plan B. Turleder Åse (92213615).

Overnattingstur i Farris

Felles padling fra Kjose kl. 15.00 lørdag for dem som ønsker det, kom for øvrig når det passer deg/dere. Vi overnatter nord for Eikenesøya. Dersom plassen er opptatt, finner vi alternativ teltplass. Følg derfor med på Facebook. Det er ca. 3 km å padle fra Kjose. Det er nok av teltplasser og trær til hengekøyer. Om alle tar med litt ved, så blir det leirbål!

Turleder: Trond – 95114408

Kjose: https://goo.gl/maps/Ty6AnknvKSbigno17

Eikenesøya https://goo.gl/maps/fWHEBJvZtpkracQL6

Onsdagsturen 30. august

Onsdagsturen går fra parkeringen ved sundet ut til Natholmen. Padleklar kl. 18.00. Ønsker du å låne kajakk, er det transport fra Granholmen kl. 17.00. Målet for denne turen er Lindholmen. Husk hodelykt 🔦. Velkommen til nok en flott padletur ☺️ Turleder: Are.

Onsdag 23. august – Hvittensand i Larvik

Hvittensand i Larvik med padling oppover Lågen. Parkering ved Østre Halsen, Oterøya. Det er også muligheter for bølgesurf for dem som ønsker det. Husk da å ta med hjelm. Padleklar 18.00 som vanlig 🙂 De som ønsker skyss til kajakk fra Granholmen møter opp 16.45. Husk hodelykt også! Turleder: Øyvind Eggen – mob. 456 66 911

Søndagstur 13. august – Nevlunghavn til Stavern

Bli med på en innholdsrik padletur med Sandefjord Kajakklubb langs en av de flotteste kystlinjene i Vestfold. Rakke med sine utallige holmer og skjær. Kryssing av Naverfjorden. Og vakre svaberg fra Skutebakkbukta til Kullvika.

Turen blir delt opp i flere etapper, med gode pauser mellom hver etappe. Værforhold, sikkerhet, og den gode opplevelsen har hovedfokus. Ev spørsmål kan rettes til Odd. Mob. 99704250

Se også mail for mer info.