Søndagstur 12. november

Søndagstur 12. nov

Hei alle sammen. Søndag, den 12. november, skal vi på tur til Langøytangen fyr. Været bestemmer ruta. Vi padler fra Langholtstranda i Helgeroa (her: https://maps.app.goo.gl/zbQTqNWxexpDBnQ39 ). Her er det gratis parkering rett ved stranda, men det er bare lov å parkere i maks. 8 timer. Husk i så fall parkeringsskive. Siden vi tar pause på fyret, lager vi ikke bål, men det blir en liten overaskelse under pausen. Husk fjellduk e.l., et par neoprenhansker til som du kan ta på etter pausen, ev. varmt vann i termos som du kan fylle hanskene med etter pausen. Klar på vannet kl.10.00. Hvis det hender at turen til fyret utgår pga. været, har vi en plan B. Det blir dessverre ikke felles kajakktransport fra Granholmen, så alle må sørge for sin egen. Turledere: Ewa og Łukasz..

Turledere: Lukasz og Ewa