Søndagstur 9. oktober

Til søndag går turen fra Eftang, med oppmøte kl.11.00 på P-plassen ved Eftang camping. Vi beregner å være tilbake senest 17.00. Vær og vind avgjør om turen går rundt Malmøya eller inne i Viksfjorden. Vi setter ut kajakkene på stranda i Rønningsbukta, så det lurt å ha med tralle. Dersom du ikke har egen tralle, kan du låne på Granholmen. Ta med mat, drikke og en vedpinne til bål.
Det begynner å bli kaldt i vannet, så kle deg etter vanntemperaturen og ta med ekstra skift. Hvis du ikke har mulighet til å frakte kajakken selv, ta kontakt med turleder innen kl.18.00 fredag 7.okt.

Overnatte også? Turleder vil overnatte i telt på Malmøya fra lørdag til søndag. Det er hyggelig om flere vil bli med. Ta med telt og det du trenger for turen. Oppmøte på P-plassen ved Eftang camping kl.15.00 på lørdag. Gi beskjed til turleder om du kommer seinere.

Turleder: Åse (tlf. 92213615)

Hilsen Åse