Første onsdagstur 27. april

Onsdag 27.04 starter vi opp igjen med fellesturer, og første tur går fra Granholmen. Vi er padleklare på vannet 18.00. Det blir en matpause underveis og vi er inne igjen ca. 21.00. Det er fremdeles kaldt i vannet, slik at tørrdrakt er påkrevet. Åse er turleder.

For dem som ønsker blir turen avsluttet med noen minutters trening på ulike redninger. Trond og Roar vil delta om noen trenger veiledning. Det er en nyttig erfaring å ha med seg for å øke sikkerheten og dersom man kanskje ønsker å padle i mindre grupper eller alene. Ha derfor med deg et ekstra lag ull, slik at du er kledd for å være noe i vannet. Helt frivillig selvfølgelig, men det anbefales.

Vi vil også minne på at det er kun lov å kjøre ned til brygga for av- og pålessing før 17.30 grunnet hensyn til seilerne, og parkering skjer deretter på p-plassen. Dette er en del av den nye leieavtalen med roklubben, og vi er takknemlige for at du overholder det.

Da gjenstår det å ønske alle velkommen til årets første onsdagstur 😊