Kategoriarkiv: Nyheter

Onsdag 26. april kl. 18:00 møtes vi på Granholmen til felles dugnad og grilling. Kanskje det dukker opp en kake eller to, og det blir helt sikkert en kaffeskvett! Velkommen skal dere være!

I tillegg ligger den nye terminlista klar, det er bare å finne frem kalenderen og booke inn nye turer.

Eller kanskje det frister med et kurs i år?

Turmøte

Etter årsmøtet var det flere som ønsket å møtes for å planlegge en ekstra felles tur i sommer/høst. Hvor skal vi dra, når skal vi dra, hvor lenge skal vi være borte og hvor langt skal vi padle? Tenk gjennom disse spørsmålene og ha gjerne med konkrete forslag så finner vi raskere fram til et godt resultat.

Vi ønsker alle velkommen til turmøte tirsdag 8. mars kl 19:00 på Granholmen.

Basseng, vinterferie og årsmøte

Årsmøtet er 19:00 17. Februar 2016
Sted: Storgata 27, Sandefjord
Innkalling og dokumenter er sendt til medlemmene på epost.

Det blir ikke bassengtrening 17. Februar pga årsmøtet.
Det blir heller ikke bassengtrening 24. Februar fordi skolen holder stengt i vinterferien.

Årespikkekurs

For tredje gang besøkte vi Anders Thygesen for å lage grønnlandsårer. Vi var 12 stykker fra klubben som brukte lørdagen til å høvle og pusse frem sin egen åre.
Tusen takk til Anders for flott instruksjon og veiledning. Dette var som å komme tilbake på sløyden på skolen men med skarpt verktøy og sandpapir som virker :)

Vinterfest lørdag 6. februar

Vi synes våre medlemmer er trivelige folk som vi ønsker å se mer utenom sommersesongen. Derfor inviterer vi dere til fest!
Ta gjerne med din kjærste/samboer/mann/kone. Det hele koster kr. 175,- per person, som inkluderer mat (tapas) og velkomstdrikke. Øvrig drikke medbringes etter eget ønske.

Det vil bli bli arrangert quiz, og fortalt/vist bilder fra klubbens, og medlemmers egne turer.
Sted: I lokalene til Sandefjord Turistforening i Skippergata 6
Tid: Lørdag 6. februar kl. 19.00
Påmelding: Se tilsendt mail – frist fredag 29. januar

Håper vi sees!

Nye kajakker

Klubben har kjøpt inn fem nye kajakker etter sommeren: To Atlantic LV, en Valley Gemini og 2 stk Black Pearl HV i glassfiber. Sistnevnte er kajakker som det kreves innføring i bruk av før disse tas i bruk, så ta kontakt med en av oss i styret hvis du ønsker å benytte disse.

Medlemsantallet stiger! I løpet av sommeren har medlemsantallet steget til over 100 medlemmer :) Arrangementet Padlingens dag, samt kursene våre resulterer i at flere melder seg inn – det er bra!