Alle innlegg av Magne Theimann

Onsdagstur – plaskeonsdag 5. juni 2024

Vi padler fra Granholmen og trener ved Furuholmen. Vi skal legge vekt på lavt- og høytstøttetak denne gangen. Det blir selvfølgelig også mulig å trene på andre ting som deltakere har behov for. Etter treningen padler vi tilbake til Granholmen hvor det blir servert kakako+krem+bamsemums. Det meldes friskt vær, så kle deg etter forhold. Det kan være lurt med tørrdrakt. Klare på vannet kl.18.00.

Turledere Ewa, mob. 46210587 og Łukasz, mob. 40599108.

Onsdagstur 1. mai 2024 – OBS!, padleklar kl. 11.00 i Ula

Kommende onsdagstur, 1. mai, går fra Ula til Svenner fyr. Padleklare på parkeringa/brygga i Ula kl. 11.00. Evt. felles avreise fra Granholmen med bil kl. 10.00 for de som trenger klubbkajakker eller hjelp med transport. Ta med varmt skift, noe å sitte på, mat og vann for en dag på vannet. Padledistanse Ula til Svenner er ca. 7 km. Vi krysser åpent hav, så tørrdrakt er påkrevd, da vi ikke kommer oss til land for å skifte om noen skulle tippe på veien over. Ved dårlig vær, velger vi en annen destinasjon. Padletur blir det uansett, så møt opp alle som en.

Turansvarlig er Odd. Ved spørsmål, ring mob. 997 04 250

Onsdagspadling 24. april 2024

Velkommen til sesongens første onsdagstur. Vi er padleklare kl. 18 på Granholmen som vanlig. Vi ser an vær og føre, men legger opp til en rolig start på sesongen. Det er fortsatt kaldt i vannet, så det er tørrdrakt som gjelder. Ta også med ekstra varmt tøy til pausen, inkludert lue og votter. Det blir fort kaldt.

Turleder, Lars Petter – tlf. 911 81 917

Dugnad onsdag 17. april kl. 18.00

Velkommen til dugnad onsdag 17. april på Granholmen. Vi skal vaske og se over alle kajakker og utstyr. I tillegg skal vi rydde og sope ut av boden og gjøre det fint utenfor. Vi avslutter med grilling og en prat. Dette pleier å være hyggelig og en fin anledning til å treffe gamle og nye medlemmer og komme i gang med sesongen. Alle medlemmer er velkommen.