Velkomsthilsen

Vi er organisert som en gruppe under Sandefjord roklubb og deler lokaler med dem. Vi har som formål å samle padleinteresserte til sosial og trygg padling.

Vi har en rekke arrangementer gjennom hele året. Det er klubbpadling hver onsdag fra kl. 18:00 store deler av året. I sommerhalvåret er det turer fra Granholmen eller andre utgangspunkt mellom Melsomvik og Helgeroa. Fra november til mars møtes vi for redningsøvelser, osv. i bassenget på Ranvik ungdomsskole (2019-2020 på tirsdager kl. 18:15). Nivået på onsdagsturene er lagt opp slik at alle kan delta. I tillegg arrangerer vi helgeturer, blant annet en tur til Koster i august.

Vi tilbyr flere typer kurs og anbefaler alle å ta grunnkurs. Gjennomført grunnkurs hos oss eller annen kursarrangør er et krav for å få leie kajakk av klubben.

Følg med på terminlisten vår eller på vår Facebook-side «Sandefjord kajakk».­ Medlemmer har mulighet for å bruke Facebook-gruppen «Medlemmer – Sandefjord kajakk».

Vi har kajakker som leies ut til medlemmer for dagsturer på årsbasis. Vi har også noen få plasser for oppbevaring av egen kajakk innendørs, les mer om utleie av plass her. De som betaler for leie får kode til døren til kajakkboden. Nøkkel til bom og kjetting henger inne i boden.

  • Medlemskap: 600 kr/år
  • Leie kajakk: 850 kr/år
  • Oppbevaringsplass: 550 kr/år

Vi bruker medlemsregisteret til Norges Idrettsforbund. Innmelding her. Faktura for medlemskontingent og eventuell leie sendes på epost etter årsmøtet.

Vi ser fram til å se deg på vannet!

 

 

 

 

 

Lyst å laste ned denne informasjonen som PDF? Velkomstbrev Sandefjord kajakk