Jubileumshelg 3.-5. september 2021 (oppdatert 31.8.)

Helgen 3.-5. september inviterer klubben alle medlemmer til Malmøya for å markere vårt 25-årsjubileum! Vi har leid Jakthytta (Jakthytta – Oslofjordens Friluftsråd) der det er kjøkken og dusj og toaletter med flere muligheter for overnatting. Det blir felles festmiddag lørdag kveld, padleturer både lørdag og søndag.

Parkering og avreise

Du kan parkere hos Larvik seilerforening eller på Eftang. Ved seilforeningen er det betaling, på Eftang er det gratis, men kun 24-timers. Det blir avreise med turleder fra begge steder kl. 18 og kl. 19 (ved behov). Utover det kan du komme når du vil, men gi oss gjerne beskjed om ca. når du kommer, slik at det blir enklere å beregne maten.

Overnatting

Hytta har flere 2- og 4-mannsrom og en stor hems med 10-12 plasser. Her gjelder prinsippet førstemann til mølla! Det er også gode muligheter for både telt og hengekøyer i umiddelbar nærhet. Dusj og toaletter innendørs.

 

Mat og drikke

Alle tar med litt pålegg til felles frokost lørdag og søndag, klubben stiller med rundstykker/brød og kaffe og te.

Lunch begge dager tar du med selv, samt drikke til hele helgen (juice/melk, alkohol, brus).

Klubben organiserer en pølsemiddag fredag kveld, og lørdag blir det biff stroganoff med potetstappe og salat.

Middagen blir servert ca. 19:00.

Gi beskjed ved påmelding om eventuelle allergier!

Turer og aktiviteter

Både lørdag og søndag vil det bli to turer: en kort/enklere tur og en lang/mer utfordrende tur. Været vil avgjøre hvor vi drar. Avreise ca. kl. 11:00 begge dager for de som kun vil være med på turene. Ta med hjelm dersom du har lyst å prøve deg med bråttpadling.

Påmelding gjøres ved e-post til delta@sandefjordkajakk.no og innbetaling av kr. 200 til 1503.84.76030.

Frist for påmelding er tirsdag 31. august.